Ковані перила

Ковані перила по праву вважаються головною прикрасою не лише сходів, а й самого будинку.
Саме на зовнішньому вигляді сходів дизайнер, архітектор або господар будинку можуть зробити основний акцент при проектуванні інтер’єру або екстер’єру.

Красиві ковані огорожі
Ковані огорожі це не тільки гідне прикраса будь-якого заміського будинку, але і функціональна і безпечна річ. Грамотний підхід при проектуванні кованих перил дозволяє отримати в результаті гармонію між зовнішнім виглядом, надійністю, функціональністю і ціною майбутнього виробу.

Незаперечною перевагою кованих перил, є можливість виготовити їх практично будь-якої форми, кольору, розміру.

Завдяки своїй пластиці вони гармонійно впишуться в інтер’єр практично будь-якого стилю. Надійність, міцність і функціональність кованих перил будуть радувати власників довгі роки.

У кожному сходовому огородженні є своя душа і стиль, так як кожен елемент виготовляється вручну, це цікава і кропітка робота вимагає наявність досвіду і бажання виготовляти цікаві і якісні вироби. При виготовленні металевих перил застосовується відразу кілька технологій обробки металу. Зараз неможливо уявити не одну коване вироби без застосування зварювання, зачищення, шліфування.
При виробництві інтер’єрних кованих перил потрібно більш ретельний підхід до виробу, ковальські, слюсарно-зварювальні та малярні роботи проводяться на максимально високому рівні.