Як прискорити будівництво

Традиційне будівництво — найпопулярніший спосіб будівництва будинків. Альтернативою є використання готових, збірних елементів, але інвестори все ще не довіряють їм. На допомогу приходять сучасні рішення та інноваційні матеріали, які допомагають значно прискорити будівництво і залишаються вірними традиційними технологіями. Досить орендованій будівельної техніки, зокрема, екскаватора для траншей фундаменту https://alef-stroy.com/uk/poslugy/gusenechni-i-kolisni-ekskavatory, і пари тижнів роботи бригади будівельників, щоб побачити, наскільки швидко ростуть стіни майбутньої будови.

Традиційне будівництво вимагає часу, яке вимагає не тільки фізичної підготовки фундаменту, зведення стін або покрівлі. Потрібно більше часу, щоб дочекатися схоплювання бетону або розчину. Саме ці тижні розглядаються як основний недолік традиційного способу будівництва. Щоб прискорити будівництво будинку, людині не потрібно скорочувати технічні перерви, які необхідні для правильного злиття окремих елементів і з тієї причини, що вони були визначені певним чином.

Все, що потрібно зробити, це вибрати сучасні матеріали, які дозволять заощадити час, зберігаючи при цьому високу якість і професійні будівельні роботи. До них відносяться, серед іншого силікатні блоки або опалубка. Як ці рішення допомагають прискорити будівництво?

Силікатні блоки — швидке розміщення

Зведення стін — один з найбільш трудомістких етапів будівництва будинку. Зовнішні стіни, несучі стіни, перегородки — все це вимагає часу для установки розчину і початку наступних робіт. Передбачається, що стіни повинні висохнути не менше 2 місяців. Альтернативою є силікати, які випускаються в формі блоків і цегли. Останні найчастіше використовуються для зведення перегородок, в той час як блоки можуть використовуватися для будівництва або несучих стін в дво- і тришарових стінах.

У чому їх унікальність?

Перш за все, це повністю натуральні і екологічні матеріали, які виготовляються тільки з вапна, піску і води. Блоки в процесі виробництва розрізаються практично ідеально рівномірно, що підвищує їх адгезію. Завдяки цьому вони встановлюють розчин набагато швидше.

Деякі блоки мають додаткові профільовані ребра, що дозволяє об’єднувати їх в так звані кишені, тобто канавка, яка прискорює кладку. Крім того, більшість блоків мають отвори, які зменшують їх вага і служать ручками для зручного перенесення. опалубка

Опалубка виготовляється з використанням готових збірних цементно-стружкових плит, стійких до погодних умов, а також вологості і грибків. Форми випускаються різної висоти від 10-25 см.

На відміну від традиційних опалубок з дошок, вони не розбираються. Завдяки цьому вони не тільки виступають в якості каркаса для бетону, стін і стель, а й після завершення робіт стають частиною теплоізоляції будівлі. Сама установка готової опалубки відбувається набагато швидше і не вимагає додаткового захисту. Досить прикріпити його до газобетону (гвинт) або пустотілі блоки (піна).

Важливо відзначити, що втрачена опалубка може бути встановлена на будь-якій висоті, що додатково заощаджує час робочих, які можуть бути використані для наступних етапів будівельних робіт. Використання опалубки і силікатних блоків при будівництві значно спрощує і прискорює роботу при капіталовкладеннях. Це, в свою чергу, означає велику економію і більш швидке введення в експлуатацію нерухомості. Цьому сприяє міні-кран, який використовується для укладання блоків. Його використання дозволяє значно швидше зводити стіни, наймаючи менше працівників.