Ще одна сонячна електростанція буде встановлена в колежі Хобарт і Вільям Смі

Управління з досліджень та розвитку енергетики штату Нью-Йорк (NYSERDA) і коледжі Хобарта і Вільяма Сміта завершили сонячну систему потужністю 5 МВт, яка є одним з найбільших сонячних проектів, підтримуваних державою для коледжу або університету в Нью-Йорку.

Проект підтримує губернатор Ендрю М. Куомо, адже половина електроенергії штату буде надходить з поновлюваних джерел енергії до 2030 року, і як доповнює «Finger Lakes Forward», економічний проект регіону, націлений на залучення талановитої робочої сили, зростання бізнесу і стимулювання інновацій.

«Цей проект продовжує рух штату Нью-Йорк в підтримку сонячної енергії, грунтуючись на нещодавню заяву губернатора Куомо про те, що ми збільшили обсяг сонячної енергії в масштабі штату більш ніж на 1000%. Я вітаю коледжі Хобарта і Вільяма Сміта за те, що вони скоротили свій вуглецевий слід викидів, використовуючи можливість запустити цей проект, втому числі і як освітній інструмент для студентів, які зацікавлені в кар’єрі чистої енергії «, — сказала Алісія Бартон, президент і головний виконавчий директор NYSERDA.

Результат пошуку зображень за запитом "сонячна електростанція 5 мвт"

«Ці сонячні проекти є частиною роботи коледжів Хобарта і Вільяма Сміта щодо скорочення вуглецевого сліду і роблять те, що підходить для навколишнього середовища», — сказав віце-президент з фінансів і головний фінансовий директор Каролі Вайт. «На цьому шляху ми сподіваємося реалізувати деякі фінансові заощадження, але наша рушійна сила полягала в тому, щоб підтримувати і просувати нашу підтримку екологічій стійкості».

Проект сонячної енергії на 5 МВт складається з двох сонячних батарей, кожна з яких забезпечує 2,5 МВт чистої енергії. Будівництво проекту почалося в 2016 році з першого масиву (Маршрут 14 в Женеві), а другий масив (Gates Road в Сенеку) був завершений в кінці минулого року. Комбіновані батареї мають більш 15 000 сонячних панелей і будуть підтримувати мету коледжів в галузі сталого отримання енергії, створюючи достатню потужність приблизно для 50% потреб електролічильників в кампусах і надаючи студентам практичний досвід вивчання чистої енергії, Томас Дрени, професор економіки і екологічних досліджень, і голова Програми з підприємництва, залучає студентів зі свого класу «Природні ресурси та енергетика» для допомоги в оцінці пропозицій сонячних проектів.

NY-Sun, з ініціативи губернатора Куомо виділено кошти в розмірі 1 мільярда доларів, які спрямовані на розширення масштабів використання сонячної енергії та наближення держави до створення стійкої, самодостатньою сонячної промисловості, забезпечили фінансування проекту. NYSERDA управляє NY-Sun. Обидві сонячні батареї були розроблені і встановлені Dynamic Energy Solutions в Уейн, Пенсільванія. Ключове обладнання надало для проекту Gates Road.

«Dynamic Energy вітає коледжі Хобарта і Вільяма Сміта з розширенням своїх чудових можливостей по стійкому забезпеченню енергієюзавдяки сонячним фермам», — сказав Майкл Перил, генеральний директор Dynamic Energy. «Ці ініціативи створили національний приклад того, що значить «піти зеленим шляхом» у вищу освіту».

«Використовуючи сонячну податкову оренду, Dynamic Energy використовує податкові пільги і доступні гранти, щоб зробити сонячну енергію можливої ​​для HWS», — сказав Дуг Біб (Doug Beebe), віце-президент з енергетичного фінансування компанії Key Equipment Finance Energy Solutions. «Студенти, які отримують вигоду від енергії, що виробляється цією сонячної фермою, також можуть дізнатися про важливу роль фінансування в забезпеченні того, щоб ці стійкі практики були реальністю, оскільки HWS планує використовувати сонячний проект в якості лабораторії для навчання використанню чистої енергії».

Якщо Вас цікавить сонячна електростанція на які можливо непогано заробляти гроші то звертайтеся в нашу компанію «Правильне електроживлення» більше дивіться на сайті https://prel.prom.ua/g10284535-sonyachn-elektrostantsj-zelenij